Elverum: Musikken hans spiller på konserten i Terningen Arena 6. august sammen med brødrene sine, Jens Petter og Tom Erik Antonsen, er fra albumet «Tour de Force», som han ga ut for over 20 år siden og som solgte i over 140.000 eksemplarer.

Dirigent og komponist

Ved siden av å spille, er Ole Edvard Antonsen også dirigent og komponist.

At han ikke går av vegen for strabasiøse utfordringer, beviste han for hele Norge da han i 2012 ble nummer to i 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis. Tenoren og Grand Prix-deltakeren Didrik Solli- Tangen vant. Deltakelsen gjorde at de to ble godt kjent og etter hvert dro på juleturné sammen. Da besøkte de blant annet en fullsatt Åmot kirke.

St. Olavs Orden

Antonsen har tidligere vært ansatt i Oslo Filharmoniske Orkester, men har også vært dirigent for Luftforsvarets Musikkorps.

Antonsen har et mangfold av sjanger når han spiller, klassisk, kammermusikk, barokk, jazz og pop og har en rekke utgivelser innenfor disse forskjellige sjangrene.

Priser og utmerkelser har han også mottatt en del av, og en av de største er utnevnelsen til kommandør av St. Olavs Orden i 2007.