Elverum: Etter å ha mistet maska og nøstet opp i de to første showene tar trioen nå en omgang til.

– Vi føler at det begynner å krible fire dager før premièren, men vi er i rute og hadde en god gjennomgang i helga med bandet, Frank Andersen, trommer, Vidar Sørlie, bassm Auden Senderud, gitar og Geir Cato Berggren, tangenter, forteller Bjørge Furuheim.

Surrer godt

– Som vanlig styrer vi unna lokalsamfunnet, men har med politikk, samfunn og god generell humor. Ingen behøver være redd for å bli med i forestillingen. De eneste lokale vi driter ut, er oss selv, sier han.

Det han røper av innholdet er at Jonas Gahr Støre og mulla Krekar er med og utelukker ikke at den samiske transvestitten Mikkel Rev/Michelle Rev fra forrige forestilling kommer, selv om han/hun ikke er velkommen.

Furuheim og hans medspillere har fått med seg at Kringkastingsrådet har påpekt at NRK må ha mer høyrevridd humor, men at trioen ikke bryr seg så mye om det.

– Vi sparker fra høyre mot venstre, fra venstre mot høyre og midt imellom, og i hodene våre surrer det godt, sier Furuheim.

Ikke felle av ennå

Strikkingen deres er definitivt ikke ferdig med denne forestillingen.

– Vi har ikke tenkt å felle av ennå, sier Furuheim, som dermed lover at årets utgave ikke blir den siste.

Forestillingen har premiere fredag 4. desember og spilles lørdag 5., torsdag 10. og fredag 11. desember, alle dager klokka 19.00 i Storstua i Elverum kulturhus.