ELVERUM: - Tegneseriestilen ble utvikla som en følge av gatekunstprosjektene mine. Jeg lagde piecer som jeg trykket på klistremerker som jeg hang opp rundt i byen, blant annet i Trondheim, og der ifra utviklet jeg tegneseriestilen, forteller han.I tillegg til at gatekunsten var til inspirasjon, lot elverumsingen seg inspirere av japansk og amerikansk tegneseriekunst.- Jeg var også inspirert av Spawn da jeg begynte i 2008, sier han.

Spawn, er en karakter i en månedlig tegneserie utgitt under samme navn, av Image Comics og ført i pennen av Todd McFarlane.Dette er en serie som har vært til stor inspirasjon for mange tegneserieskapere, og som har fått flere spin offs.I 1997 ble det laget en film basert på serien og samme året utviklet HBO en animasjonsserie som gikk fra 1997 til 1999. Også japanske Manga-serieskapere har latt seg inspirere av denne karakteren.Det skulle gå fire år før Sanne fant ut at nå var det på tide å gi ut sitt første album, og i 2012 skjedde det.- Det første albumet Sanne Historier ga jeg ut selv i 2012, sier han.

Foreløpig har han gitt ut alt han har publisert selv. Men målet er å få et forlag til å gi det ut.- Jeg driver med Sanne Historier # 2 nå, og det tenker jeg at jeg gir ut selv. Hvem vet, kanskje jeg blir ferdig til Volumfestivalen, sier han.Selv beskriver han stripene som weird fiction, ofte inspirert av han selv og det som skjer rundt ham.De som vil sjekke ut Øystein Sannes arbeider kan slå opp hans siste blogg på: http://oystein-sanne.tumblr.com/Ellers finner man mange spor etter det han har gjort tidligere både av tegninger, piecer og striper på nett.