• SJEFER: Kamilla Westjordet Endal (t.v) og Ine Jesnes Bakken lover en revy spekket med humor.

Revyen er omtrent én time lang, med 10 sketsjer hvor både scenevante og uvante er med. Som det alltid er i russerevyen fra ELVIS, så må skola, vaskedamene og lærerne være med. Selvsagt portrettert av elevene sjøl.

Onsdag kveld har de  premiere og ELVISrussens revysjefer, Kamilla Westjordet Endal og Ine Jesnes Bakken er klare for en forestilling med humor og sjarm.

- Årets russerevy heter «ELVIS i ny drakt» og det er også noe skola er med på nå, ved at den blir pusset opp. Da tenkte vi at vi skulle spille litt på det, sier Kamilla Westjordet Endal.

Hun forteller at de er litt over 60 personer som er med på årets revy.

- Vi er vel cirka 60 skuespillere, og det var slik at de som ville være med fikk være med, sier Westjordet Endal.

- Fint å være to

De to revysjefene er klare på at det er greit å være to når de skal ha ansvar for over 60 skuespillere.

- Det er fint å være to, og jeg skjønner ikke åssen andre russekull har klart å bare ha en revysjef. For det er en del arbeid. Men de hører på oss og alt har gått ganske bra. De aller fleste kan det de skal si og når de skal si det, sier Ine Jesnes Bakken.

Handlingen er, ikke overraskende, lagt til ELVIS. Men mesteparten av handlingen er ikke lagt til «nåtid» men i fremtiden.

- Revyen handler om to gamle damer som kommer sammen og mimrer litt om «gamledager» da de var elever ved ELVIS. I tillegg har vi sketsjer med noen elever, vaskedamer, lærere og andre relaterte nyhetssaker. Også blir det litt SKAM, sier Kamilla Westjordet Endal.

Og de to damene som mimrer og ser tilbake på deres til ved skola, blir den røde tråden forteller de to revysjefene.

en Variert revy

Begge revysjefene holder godt i «revytøylene» og kvelden før kvelden er det hektisk aktivitet i Elverum kulturhus. Ja, for forestillingen går som den alltid har gjort i nyere tid, i Elverum kulturhus.

Og skal vi tro de to jentene, så er det en ganske variert revy man kan se onsdag og torsdag.

- Man må ta turen til revyen. Det er noe som skjer hvert år og jeg synes at man må få med seg revyen, sier Ine Jesnes Bakken og legger til:

- Med de 10 scenene har vi både humor, lærere, vaskedamer og sang. Vi har altså en litt variert revy i år. avslutter Jesnes Bakken.

Fakta

 Russerevyen 2017 - ELVIS i ny drakt

Forestillinger:

  • onsdag 19. april klokka 19.00
  • torsdag 20. april klokka 17.00
  • torsdag 20. april klokka 19.00

Alle forestillingene er i Elverum Kulturhus.