I følge værvarslingstjenesten YR.no meldes det varmere vær og en del sol fremover. For torsdag ser vi at det er meldt delvis skyet og oppholdsvær for Elverum. Dette gjelder også for fredagen. Dagtemperaturene vil ligge opp mot 13 til 14 grader begge dagene. Det ventes også en del sol, skal vi tro meteorologene hos YR.no.

Regn til helgen

Men det er ikke bare sol som YR.no kan melde om for de neste dagene. Lørdag er det meldt utrygt for regnbyger først på dagen. Det er ventet nedbør fra 08.00 til 20.00, men til gjengjeld ventes det bare oppimot 4 millimeter med nedbør i det gitte tidsrommet. Det vil allikevel ikke bli så lave temperaturer, de vil holde seg rundt 13 grader midt på lørdagen.

Søndag ventes det å klarne opp litt, og det ventes ellers skyet og oppholdsvær. Ellers ser det ut som om temperaturene vil stige noe utover søndagen, skal vi tro YR.no. Temperaturene ventes å ligge rundt 16 grader på dagtid søndag.

Sommeren er i anmarsj

Neste uke der i mot, er det ventet at sommeren kommer til Elverum. Mandag ventes det fortsatt å være overskyet, men temperaturene begynner å ligne på sommertemperaturer. Det meldes opp mot 20 grader på mandag, og temperaturene ventes å stige jevnt utover uka.

I følge YR.no ventes det sol både tirsdag, onsdag og torsdag i neste uke. Men vær obs, for sommeren blir kort, skal vi tro YR.no. For fredag 3. juni, er det meldt om overskyet og ned mot 11 grader igjen.

Varmetoppen vil i følge YR.no komme onsdag, da vi kan forvente oss temperaturer oppimot 23 grader i Elverum.

Nyt varmen så lenge det varer. For man vet aldri hvor lenge den vil være her.