Sykle til jobben-kampanjen ble startet 19. april og ble avsluttet 18. juni. Elverum kommune hadde hele 770 deltakere på kampanjen. Noe som er 279 flere deltakere enn «sykkelbyen» Hamar.

Elverum kommune skriver på sine hjemmesider at de takker alle som har vært med på kampanjen.

Takket være at mange av dere har valgt sykkelen eller andre sporty fremkomstmidler til jobb og dagligdagse gjøremål, har gjort at vi har spart miljøet for mengder CO2. Dere har bidratt til bedre luftkvalitet, mindre bilkø og et bedre miljø. Videre har det ikke minst en effekt for folkehelsen, skriver Elverum kommune på nett.

Visit Elverum-regionen best

Ser man på tallene så er de klare. Visit Elverum-Regionen AS har virkelig syklet på jobb. For etter ni uker, er det en ekstra sprek bedrift som står igjen med flest poeng. De vinner i Elverum, men også i Hedmark. De har gjennomsnittlig gjennomført 85,5 økter, 347,5 kilometer og 98 timer med trening hver. Det er ingen ringere enn Visit Elverum-Regionen AS, skriver Elverum kommune på sine hjemmesider.

Kommunen skriver videre at de håper at kampanjen har skapt engasjement og glede på arbeidsplasser, hus og hjem. De håper også at fler kjenner at formen har blitt bedre.

Vi håper selvsagt at dere fortsetter trimmen/treningen, og tar sykkelen til jobb – både med tanke på egen helse, men også miljømessig sett, skriver Elverum kommune på sine hjemmesider.