Lørdagens seier var viktig, i det henseende å virkelig komme godt i gang med årets sesong. Derfor smakte 2-0-seieren godt. Til pause stod det 0-0 til pause.

Kampen startet litt trått. Stjørdals-Blink lå lavt, og skapte dermed utfordringer for Elverum. Noe upresist pasningsspill bidro heller ikke til at første omgang vil gå over i historien som en stor omgang, melder Elverum fotball på sine hjemmesider.

Men gjennom hele omgangen var det Elverum som førte spillet. De hadde noen sjanser til å ta ledelsen og samtidig hadde de god kontroll deansivt. Fremover derimot slet de. Dermed gikk lagene til pause på 0-0. 

I andre omgang kom Elverum sterkere og sterkere, og vinterens gode grunnlag bidro til å bryte ned Stjørdals-Blink. Det var fullt fortjent at Elverum tok ledelsen 1-0 ved Robin Hjelmeseth etter 73 minutter, melder Elverum fotball på sine hjemmesider.

Før scoringen hadde Elverum hatt flere gode sjanser. Men det må nevnes, Stjørdals-Blink hadde nok den største sjansen før Elverum tok ledelsen, men Fredrik Tervaniemi fikk klarert ut til corner. Scoringen til Robin kom Robin steg opp og headet inn 1-0 etter innlegg fra Ulrik Balstad. En meget fin scoring, og fullt ut fortjent, melder fotballen sjøl.

Så, etter 82 minutter, satte Elverum spikeren i kista. Nok engang var det Robin Hjemeseth som var sist på ballen, og det stod 2-0. Elverum hadde et god grep på kampen mot slutten, og Stjørdals-Blink maktet ikke å komme inn i kampen igjen.

Denne seieren var den andre strake for Elverum, noe som gir tabelledelse. En meget god start for Elverum fotball i PostNord-ligaen.